ПРОГРАМА КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ СИРОВИНИ І ПРОДУКТІВ А2

Контроль якості щодо продуктів А2 має на меті:

  • постачання сировини без домішків бета-казеїну типу А1
  • контроль проведення за лабораторними дослідженнями
  • контроль на етапах логістики сировини та продуктів
  • контроль виходу чистої продукції

Гарантією успіху в розповсюдженні Ваших продуктів є підтримка контролю якості на всіх ланках ланцюга – від нагляду за стадом з метою уникнення перемішування стада до контролю кінцевої продукції. Кожна з ланок несе свій рівень гарантії і не може бути проігнорований.

Окрім того ми надаємо ряд додаткових сервісів, що нададуть значущої переваги перед іншими виробниками та для підвищення цінності перед замовниками і споживачами.

Компоненти та структура контролю якості (Quality Management) включають:

  • генотипування
  • імуноферментний аналіз на наявність і кількість А1 бета-казеїну (ІФА)
  • чіпування ВРХ + з додаванням даних з бази G3
  • відеофіксація
  • кріоконсервація проб
  • навчання та сертифікація персоналу
  • конфіденційна підтримка контролю якості (контрольні закупки на ринку А2 молока, можлива публікація результатів у відкритих джерелах за погодженням з клієнтом)

МИ ПРОПОНУЄМО НАСТУПНІ КОМПЛЕКСНІ ПАКЕТИ ДЛЯ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ:

Image module

БАЗОВИЙ

Гарантія, що дана ферма була прогенотипована з виділенням корів, в яких А2/А2 генотип. Усі корови з А2/А2 генотипом марковані фірмової кліпсою та знаходяться у окремому стійлі. Цистерна з молоком опломбовується фірмовою наклейкою. 1 раз в тиждень відбирається із загальної ємності 5 мл молока та в спеціальному контейнері відправляється в генетичну лабораторію для підтвердження відсутності А1, проба зберігається протягом 2-х років.

Image module

БАЗОВИЙ ПЛЮС

До базового пакету послуг додається навчання двох співробітників ферми із отриманням сертифікату від Ангельське Молоко. Пакет послуг буде включати обладнання та реактиви для проведення імуноферментного експрес-тесту для визначення наявності в молоці нано-грамових концентрацій бета-казеїну А1. Крім того, встановлюються відеокамери, що цілодобово фіксують забір молока для дослідження та сам процес імуноферментного аналізу з реєстрацією дати та часу. Цистерна з молоком опломбовується фірмовою наклейкою.5 мл молока у спеціальному контейнері відправляється в генетичну лабораторію Angel Milk, де підтверджується генотип, визначений експрес методом, проба зберігається протягом 2-х років

Image module

ЕКСТРА

До перших двох пакетів додається навчання фахівця молокопереробного підприємства з отриманням сертифікату, обладнання для проведення імуноферментного експрес-тесту для визначення наявності в молоці нано-грамових концентрацій бета-казеїну А1. Крім того, встановлюються відеокамери, що фіксують забір сировини, яка поступила на підприємство, та сам процес імуноферментного аналізу з реєстрацією дати та часу. Цистерна з молоком маркується фірмовою наклейкою екстра рівню. Окремо проводиться забір готової молочної продукції на підприємстві та імуноферментний аналіз. Усі відібрані проби відправляються у маркованому контейнері до лабораторії Ангельське Молоко, де підтверджується генотип, а проби зберігаються протягом 2-х років.

Image module

ПРЕМІУМ

До перших трьох пакетів додається контрольна закупівля продукції А2 в торговельних мережах України із відповідною відеофіксацією та передачею даних до замовника. Усі відібрані проби відправляються у маркованому контейнері до лабораторії Ангельське Молоко, де підтверджується генотип А2, зазначений на упаковці, а проби зберігаються протягом 2-х років. Такі виробництва отримують офіційний знак Преміум рівня нашої лабораторії.

ЗАЛИШИТИ ЗАПИТ НА КОМЕРЦІЙНУ ПРОПОЗИЦІЮ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ